Bytte klackar mot martens

Ja så är vi snart inne i fyllan of the year. Jag är precis redo att möta kvällens äventyr. Övervägde att chocka och bära klänning, samma historia jag nyårsfirade i för typ... 5 år sen.. Hehe. Men så blev det självfallet inte. Kändes inte 100. Inte ens 50 faktiskt.

Bytte klänning och klackar mot hängslen och martens.

Nu ska jag och das dvärgen snart mötas för att dra å käka. Sen ska vi till tallkrogen, sen tänkte jag hinna med ett annat förkrök med fröken ketchup och ev Tottie. Ses gör vi på rocks och Harrys. Gott nytt år för fan!


Äckliga shotfylla

Godmorgon. Fick mig en rejäl omgång igår. Kanske skulle ha ätit middag? Kunde ha förmildrat nattens omständigheter, ja. Bonta kom förbi och bjöd även han in mig i dimmans shotande svärta, fick sällskap på tuben hem, ringde runt och ordbajsa.
Just nu känns en snygg kväll jävligt långt borta, men jag är oerhört taggad.
Hangover much?

 


Green all over


Fireball!!!

Ses i dimman ;) snart lämnar vi mitt slott för att dra på traditionsenligt förkrök hos familjen Kron! Skål på er buksvågrar!


Tack tomten

Har vart snäll när tomten har kikat på mig så fick mig ett glatt presentkort på shock! Planen var att köpa nya martens men den sprack då dom icke hade den modellen jag ville ha! Får lägga en bättre lön på kängorna ist ;)

På shock kan man ju handla sig fattig utan problem så dom pengarna ska vi nog lyckas göra av med! Inledde stiligt idag, se och avundas! Två nya darlings:


The kristet utseende - Sieg hallelujah

Jag är i desperat behov av en brutal fylla, o(?)väntat nattsällskap och diverse telefonkonferenser dagen efter. För att sedan börja om igen. Helst av allt skulle det vara festivalsommar.

På tal om festival. Drar eventuellt och festivalar i Berlin i mars. Lite pönkgöttigheter som händer där och då. Det gör tamefan ont i hjärtat när varenda själ som ringt mig och som jag ringt idag SKA UT.

Får köra på tisdag istället, är ledig på onsdag - sieg hallelujah.

Flens öfver sjö och strand

Hej gänget! Dan före självaste doppare dan hos mor och far, julgran glögg och jultjockisgodis. När jag öppnade portarna till jobbet imorse fick jag en smärre chock. Jag möttes av en kundarmé som var hungriga att få entra butiken och plocka vagnarna överfulla med julmat. Hjälp.

Råkade ut för en som var sugen idag igen. Var tydligen lika röd som min Tuppkam och en kollega gjorde det hela bättre genom att låta som en kåt katt så alla förstod vad som pågick. Tack millan.

Folk spelar tydligen bingo lotto idag. Har sålt den annars så dödsdömde lotten mer än antagligen någonsin idag. Fick en liten present av folkspel tidigare i veckan i form av två lotter till ikväll. Stoltserade till min mor med att jag fixat lite tantlotter till oss. Men jag kunde ju listat ut att det skulle gå snett någonstans... Lotterna var till den 29e och inte till ikväll. Mamma besviken, Sara skrattade tills hon grät.

God jul önskar Mordhot


Meningsfulla måndag!

Älskar mina lila ljusstakar, fick skallen av Sandra i lördags!

Har en brutalt bra kväll, sånt här borde jag pyssla med oftare fan..!


Indiana J

Helt körd sen igår. Skjut-mig-bakis ungefär. Drog till rocks, en hel del trevligheter gjorde livet brutalt lättsamt. Eventuellt pryder jag ett omslag nån gång i framtiden för en ny tidning.

Har hårtussar i hela lägenheten, Calle tyckte det var dags att ha tuppkam igen så Jaz lånade min rakapparat och gick lös. Agerade rörmockare igår oxå, händiga mordhot var i farten. Skötte en annan historia groteskt jäkla bra.


God jävla jul!

Ikväll slår vi tuppkamen i taket! Det blir en sjuihelvetes jävla glöggfest till förkrök i mitt slott ikväll! Anställda på Systembolaget skrattade gott åt mina inköp igår.

Systemet nästa! Igen.


Herrarna i sandlådan

Gårdagens spelningar va snorfeta! Eftersom jag ska panikhandla julklappar nu hinner vi inte tala vidare om detta, en annan gång. Ni får den enda bilden jag knäppte igår, kunde ju vart roligare att iaf en bild på varje band... Men darlings; charta 77!


Charta 77!!

Jajamensan soldater, buksvågrar och andra överviktiga! Om en timme ska jag möta upp kapten Calle med eventuellt sällskap och vidare mot 44an för att lyssna till toner av charta 77! Gött mos!

Lär bli en öl eller två efter det då morgondagen innebär ledighet! Har jag tur får jag finbesök från Norrtälje i form av åskfödds halvnakne basist, luftens brutala hjälte: Borka!

Ses på 44an ;)


Ikea nästa

Oi! Kron har fått tag i egen lya och frågade om jag hade lust att agera sällskap vid inköp av inredning, sir yes sir. Så snart kommer karln och plockar upp mig. Ikea (antar jag) nästa! Langar en pic på min så in i fanders snygga make. Diggar skuggan som fan! Hectic från makeup store för den som vill copycat'a.

Wish us luck, Ikea is not a very funny place to be.


Ett, ett, kuken på ett spett

Att uttrycka sig i ord.

Jag må vara den mest simpla talare utan alls spännande ord i förrådet.
För något år sen la jag ner min första blogg, "white trash queen".
Och för inte så länge sen blev kraften för stor. Lockelsen med att få uttrycka mig, hur jag vill och ni bara dansar med, lyssnar, om man nu kan uttrycka sig så, på mitt budskap. Im fucking jesus. Nej, jag är ateist.

Hej, Sara (även känd som framförallt Mordhot och Jacket) heter jag.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0