Snälla, rara flourtanten


Jag ska idag besöka Folktandvården. Insåg precis att jag har rätt bråttom. Jag stinker baksmälla deluxe, har bakisont i kroppen och andedräkten är självklart på topp. Perfekt dag för att en stackars tandhygienist ska in och rota i käften på ett träsktroll.

Jag önskar så innerligt att jag hade gjort mig av med den här förbannade tiden igår. Det kunde jag alla gånger ha listat ut, att jag inte skulle vilja gå till tandläkaren dagen efter att jag befunnit mig på en gala. Dumma, dumma Sara.

Hade tänkt styra ett annat ärende innan. Men det gick självfallet åt fanders. Passade på att ligga på soffan en timme till. När jag kommer hem från den sketna tandläkartiden ska jag äta (denna baksmälla kom med klyftpotatis-cravings) och ligga på soffan i några timmar till.

Nu MÅSTE jag duscha. Odören får icke lämna denna lägenhet. Haha. Jag kommer antagligen bli försenad också. SCORE.

ett liv för en man med en kuk av järn

tjena partyppl! röjfredag idag va? hur fulla tänkte ni bli? kastrullfull? pissnitad?

befinner mig hos min vapendragare fröken lila, jaz the taz. här har vi friserat frökens storebror och nu ska husfrun se till att bli ordentligt lila igen. jag agerar dj och bjuder dagen till ära på the kristet utseende hela dagen. episkt vore om stewie, hennes kungspython, började dansa. men det gör han ju självfallet inte.

besvikelsen som uppstår när en orm inte dansar till musiken.

nyktert blire här hela jävla långfredan lång. mitt schema vill nämligen att jag ska vara nykter och fin 8 imorgon. tids nog ska vi bege oss in till den stora farliga staden för att under kontrollerade former avjuta en middag ihop.

börjar bli smått förvirrad i frågan om vem jag är. sedan nyårsafton kan jag räkna antalet utgångar på ett ett finger och antalet dagar innehållandes alkoholintag på en hand. bör dock förtydliga att detta inte beror på något ohållbart nyårslöfte utan är utav två enkla anledningar, sjukdom och arbete. trots det vill jag gärna tro att jag är duktig och skärpt.

skön röjfredag önskar mordhot.

God jävla morgon

Hattefnatt. Går klädd som en cirkus idag upptäckte jag precis. Fantastiskt.

God jävla morgon på er och hoppas att kaffet smakar precis som det ska.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3157532/images/2012/pic_186265252.jpg" class="image">


En tavla av Picasso

Förra veckan la jag de sista linjerna på bilden nedan. Skulle egentligen helst fortsätta men gör jag det så kommer det sluta i ett kryss över hela skiten. Jävla karl å bära halskedja, blev så förbannad över min otillräckliga kompetens att den inte fick va me.

Är nöjd med porträttet och är extremt glad över att all frustration det bidragit med är ett minne blott.
Senare ska jag träffa fröken för att snoka bland frökens klänningar och hälsa på frökens kungspython! :) innan dess tänkte jag plocka fram mina skissprylar och kicka igång något nytt!

Trevlig jävla onsdag /Mordhot

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3157532/images/2012/pic_186149197.jpg" class="image">


LYCKANS VINGAR KOMMER ALDRIG NÄR MAN BER

RADIOAKTIVA RÄKER - BAKOM SPEGELN
.. Och hans darrande händer greppar flaskan en gång till,
han dricker fast han inte vill.



Måndagsglögg

Jag har min älskade tillbaka. Idag fick jag ut min nya iPhone, Martin hade ringt och lämnat ett glädjande besked så drog och plockade den direkt efter jobbet. Sorgligt men så jävla sant, jag älskar min iPhone.

Jobbet säljer ut lättglögg så har köpt flaskor för 1;- /st. Lycklig glöggsucker sitter och sippar till sjuk television.
Skjut mig om jag blir en äcklig minimodell-mamma en hemsk och mörk dag.

Mina tankar attackeras av en resa till Liepzig, en trasig och otroligt ball stad utanför Berlin. Där drack jag bl.a. någon tysk glögghistoria vid ungefärligt namn glöwein.

Åter till glöggen, hej!


Ge mig ett glas innan jag törstar ihjäl


Alex och jag på ett förkrök i Vårberg om jag inte minns helt jävla fel

KOM INTE HIT Å SNACKA PUNK MED MIG, PHUUUUNKJÄÄÄÄUUWLAAAUR


Oklart vilken av alla kvällar utanför Harrys efter stängning detta kan vara


Shit happens when u stay sober

Baby, är det ok om jag hyr dig andra hand?
Jag är medveten om att i första hand går vänner och ett band.


Javol, sieg fjollor!

Det här är mina bästa vänner Alfa och Marcus i New York.
Betvivlar ni att jag är manligast i vår trea?


LYD THE RYD!

Gör nu som Ryd säger:

" Nu finns mitt rockband upplistade på Allmänhetens förslag 2011 - Årets nykomling, på Folk- & Världsmusikgalan i Malmö. Sno er in och föreslå en vinnare om ni känner att ni har någon kultur flytande i era ådror. Bandet ni skall föreslå heter som bekant Åskfödd. "

Klicka in här eller-->
http://www.gala.se/index.php/kategorier/arets-nykomling/111-arets-nykomling-2011

Glöm heller inte att sprida ordet. För er som missat tidigare inlägg där karlarna talats om och är sugna på ett litet smakprov så finns dom på Facebook, MySpace, Spotify och Youtube. Och bandet heter Åskfödd, Åskfödd heter bandet.

Åskfödd alltså. Åskfödd. ÅSKFÖDD.


Herr Schulman Alexander

Jag skulle inte påstå att jag är ett hysteriskt fan av ovanstående. Nej, inte alls. Egentligen är det inte så mycket i den omtalade som intresserar mig längre. Sen han blev pappa alltså. Barn eller inte, på den tid då jag följde hans blogg och maniskt plockade en metro, eller om det var city som faktiskt fanns då, den veckodag han hade sin halva sida frilans - på den tiden var han jävligt mäktig för mig.

Han sätt att skriva. Jag fullkomligen älskade varje gång han tyckte någonting sådär jävligt. Även om jag höll med eller inte, så tyckte han alltid på ett sätt som provocerade. Och jag har en äcklig fetisch för att provocera, åtminstone vissa "folkgrupper", hej generalism.
Minns speciellt två gånger Alexander Schulman tyckte, för att jag själv i tystnad förbannat mig över detta.

1. Den fjantiga handtelefonen
Så förbannat tråkigt. Kom på något nytt, och då helst något snyggt.
Ni som inte har kopplat vad jag snackar om ännu: ni vet när någon framför en låt som innehåller lyricsen call eller ring, vanligen, så finns det fortfarande de idioter som klyschigt (skulle liksom vilja påstå att det kommande är klyschighetens klyscha) handen upp mot örat som en telefon. Det är förövfrigt vid närmre eftertanke inte ens likt en telefon. Eftersom vissa verkar ha förbannat svårt att släppa taget om denna otroligt dumförklarande rörelse, lär den antagligen leva kvar. Frågan är dock, när ska "tummen-lillfinger-telefonen" bytas ut mot endast en platt hand i hopp om att fånga utseendet av en iPhone. I texter där man ska svara, kommer dessa jubelpuckon föra valfritt finger över handflatan, från vänster till höger - i äkta iPhoneanda?

2. Fenomenet trasig rulltrappa
I vårt rutininrutade lilla lagom är det sannerligen oftast en självklarhet att ställa sig i kön till rulltrappan. Lycklig blir den tölp som slipper stå i kö, vägen fram till den rullande trappan är fri. Insikten att rulltrappan är trasig slår som en käftsmäll och den drabbade vänder på klacken för att ta den antagligen mycket befolkade orullande trappan. Varför?! Varför går man till den andra trappan istället för att gå i rulltrappan? Jag är kort och därmed också införstådd i att rulltrappsstegen är högre och något jobbigare att ta sig fram i. MEN vad i helvete.

Åter till Alexander Schulman, hehe. På nyhetsmorgon var Petra Mede och höll låda i morse. Petra i egen hög person hade sammanställt en låtlista som offentliggjordes. Ihop med detta avslöjades även att Alexander Schulman gjort en likadan, för att han så gärna ville. Jag blev självfallet lyrisk då jag diggarn karln i fråga och har ett käer intresse för musik. Det avslöjades även att hans lista skulle innehålla mycket musik från musikaler.
Nyfikenheten eskalerade i takt med kåtheten i ett jävligt bra förspel. Skulle i listan finnas balla musikaliska guldkorn? Kanske en del från The Rocky Horror Picture Show, som jag själv älskar? Nej.

Alexander Schulmans lista var inte vad jag förväntade mig. Jag ville bli inspirerad och som bortblåst, jag ville att  han skulle spotta musikgodis i ansiktet på Sverige. Det kändes som att han skulle lista blottade underverk i stil med Lars Demians Alkohol. Icke.

Som om detta inte skulle vara nog behagar jag nu ursäkta mig för att utgå. Jag har bråttom nu, jag skall vid 13.00 befinna mig på en tillställning med 2 vänner från San Fransisco. Tack och hej, glöm dock för allt i världen ej att lyssna på Lars Demian - Alkohol.

Probably the greenest sleeve in.. Öhm you're fierd?!

Resultat från i onsdags i dåliga bilder. Jämför ex ögonen och de svarta områdena. Handen är dock inte fixad ännu.

Det gjorde pissont att tatuera på tatuerat så att säga. Inget jag gärna gör om mer än när vi ska dona handen. Skärpning vad gäller smörjning på mig.

Nästa gång efter att handen fått sitt, ska Elin gnugga vidare på min högerarm. Den gröna skallen jag har sedan tidigare ska begynnas med lite skelett! Svingrymma Mike Ness-gänget i Social Distortion ska få sig en piece of me! Jag älskar idén och jag är övertygad om att min skrikgröna arm kommer till å bli ballare än ballast. Öh!


13

Skärmis tröttaste. Är löjligt nyfiken på mitt levebröd som faller i min ägo efter 00.00 men kommer med största sannolikhet ha störtat långt innan dess.

Blev sjuk inatt jag. Känns jävligt skönt. Det innebär nämligen att jag har en anledning till varför jag ligger hemma och pillar mig i naveln ett tag. När fan har man tid med sånt annars?

Mimikry - En säkerhetsnål för dig


Tatueringsrus

Är på väg ifrån studion nu. Har haft en grym dag hos Elin och grabbarna. Vi har mest hängt och mindre tatuerat hehe. Jag var rätt vek och stod för Stockholms blodbad 2 så vi bröt när allt utom handen var fixat.

Den bästa platsen för inspiration och nya idéer är helt klart i studion med nån som kan! Har två nya grejer på g nu! Har en stencilstämpel över magen.. Ni som hört mig tjata och längta vet vad som snart är tillslut är gjort! Vi börjar dock med att jobba vidare på armen.

Före och efter kommer imorgon när jag gjort mig av med plasten :) nu ska jag möta upp norska t's ballaste basistjävel! Puss // mordhot


Itsy bitsy tattoo

Godmorgon!! Är nästintill ledig den här veckan så jag har passat på att göra det jag inte hinner med. Idag står tatuering på tur!

Jag ska hälsa på hos min polare Elin som gaddar på en studio i södra Sthlm, besök gärna frökens hemsida på www.itsybiysy.nu! Det är hon som är framgången bakom min snygga högerarm som dock inte är klar på långa vägar men vi jobbar på'n.

Ska tyvärr inte göra något nytt, fantasin tryter och hålls av mina kräsna vision om hur armen ska se ut när den e klar. Nein idag ska vi snygga till Mr. Manson! Vi körde antagligen på för hårt, för mkt, för länge och den skrikgröna färgen verkar ha snott mycket av läkningen så den har tappat en hel del färg.

Langar såndär stilig före och efter sen ;)


Efterlysning!

Kalsongerna nedan på bild söker febrilt efter sin ägare. Uppfanns idag, typ nu, hemma hos författarinnan. Aka mordhots lustslott.. Det gör mig hysteriskt nyfiken.

1. VEMS ÄR DOM?
2.VEM FAN GICK HÄRIFRÅN UTAN??!
Funderar oxå över hur länge dom legat här.. Hm. Spännande!


We call it helltacos!

Söndagsmiddag på söder med Bruce och Hertingen. Har ätit så jävla mycket tacos att jag håller på att spy upp den igen. Här tvättas spermalakan, färgas hår och eldas.

Det ryktas om fler anhängare till söndagsklanen. Skit, då måste jag knäppa byxorna.


Varning för känsliga läsare

Eftersom jag inte har någon rolig fyllehistoria att dela med mig av från denna helg så drar jag en ifrån nyår istället. Eller rättare sagt, en utav dom.

Eller fan. Jag pallar inte skriva så långt, ni får hållas lite era jäklar. Kommer med den senare.
Nu blev rubriken fantastiskt passande. Mhm.

Har trippelbokat mig idag. Hinner inte ens sitta här men jag göre ändå. Varför?

Btw,  jag kanske har skabb. Nice.

Omringad av förälskande omfamningar

Det känns som att vädergudarna blandat kärleksstoft i vindarna vi förbannat oss över den sista tiden.

Såg ni något av thåström igår? Live från w.o.w. Är evigt tacksam för samtalet jag fick precis i tid för att skåda die mauer. Älskade låt. Det finns så jävla oförståeligt mycket i den för mig, visst har väl jag precis de allra flesta tröttnat på låten i dess orginalversion. Men för er som sett ordentligt bra live grejer förstår ju.

Käkar ägg, ruccola och parmesan till frukost. Fint skare va!
Bjuder på en några månader gammal bild med grönt filter. God morgon!


Familjen är helig

Har precis glott jägarna 2 med alfa och marcus. Skulle egentligen blängt bioduk men vi sket it och hängde hos mig. För dig som under nån omständighet missat det, så är dessa två mina bästa vänner. Förutom när de fiser. Son vanligt kommer marcus med knäppa frågor: "Hur lång är tunntarmen?" Och alfa med svar: 3m hos en levande homosapiens och 6m hos en död jäkel. Så nu vet ni det!


Vem har krossat rutan?

Nykter, pigg och stilig. På väg till inkomstkällan. Hade ni kul inatt? Jag hade det svintrevligt ändå jag. Hade 3 kvinnor på middag sen anslöt sig lika många karlar. Vi talade om allt men antagligen framförallt inget. Jag gillare.

Vem är det som har krossat rutan på busshållplatsen?


Jag skriver och ni lyssnar

På väg hem. Citerar alex och vill poängtera att jag får magsår när alla förutom jag ska ut. Ka, eftersom han gav vika för berusningens lockelser är det, mer eller mindre, bara jag som ska stå givakt imorgon bitti. Unnade mig dock en flyttöl, den smakade fantastiskt.

Förtrollad av ölens hjärtliga kramar bekymrar jag mig över mitt beslut att förbli nykter hela veckan. Hur ska då detta gå?

En liten pöjk på tuben fick sig en drös nya intryck då hans mor bestämde sig för att dela "fyra" med mig på tuben. Ivar, som han tydligen heter, uttryckte sig med dessa charmiga ord: ko och Pippi. Tack Ivar som försöker lära sig att knäppa med fingrarna och letar efter godis i sin mammas ficka. Tillslut ger hon med sig och menar på att hennes söner ska få en sista godis. Själv undrar jag hur många de får innan de ens hunnit av tunnelbanan.


En afton i klass med denna

God jävla kväll gänget. Sitter för närvarande på ett göttigt café och inväntar Kron+flyttarmé, jag var snabbare än blixten så jag kom först. Haha. Nä ordning i rättssalen! Rätt harmoniskt att sitta här för mig själv och filosofera i en svart fåtölj klädd i skinn placerad vid ett av stans större fönster. Det spelas jazz och livet känns fint, trots att det ligger snö på gatorna. Premiärhänger i mina rosa byxor.


Grattis darling

Idag fyller min karl 43, grattis min kära!


Troligen Sveriges finaste musiktips

Om ni någon gång undrat vad det är för trasigt rött.
Som med nöd och näppe sitter fastklistrat på min skinnjackas
högra arm så kan jag avslöja att där bär jag
Åskfödd.

Spana in grabbarna på facebook, myspace, spotify eller askfodd.se

Själv har jag gått och förälskat mig i Det som förblir osagt.
Har dock en längre kärekshistoria med Vemodsmåne.
Äh va fan. Allt är skitbra. Enjoy.


Pink ass walking

Har sprungit omkring och slitit bland alla idioter på mellandagsrean, vilket visserligen gör mig till en av dom, och försökt solla skit från skit. Brallan släppte lös för kung och fosterland, jag däremot rättade nästan munnen efter min alltför snåla matsäck och lät mig hållas.

Kom hem med följande:
Rosa leopardtrosor för en Tuborg på Harrys.
En handtvål, antagligen mestadels för att pumpen var zebrafärgad men också för att jag kastade min förra i golvet.
OCH rosa jeans! Asfräna!

När jag har blitt med lön denna månad ska jag införskaffa mig dr. Denims nya jeans/tights nånting. Snorsnygga för en liten 400lapp och satt stenhårt.

Sushi, kaffe, snickelesnack, systemet och en promenad i storm med trasig skinnjacka senare är jag åter i mitt slott. Har försökt stalka den dude som räddade mig från två ryssar som körde raggningsmetoden "håll fast henne så kanske hon vill" på nyårsafton. Han hörde av sig igår så jag hade tydligen vart snäll nog och gett karln mitt nummer, men jag kan inte minnas hur han ser ut ordentligt. Minns svart hår, en röd tröja och en liten glugg som skymtades då han bjöd på ett leende. Han heter Alex och är fr Västerhaninge, tips någon?! Vill veta om han är snygg.

Årets värsta pannknack

Jajamensan. I vanlig jävla ordning brer jag på mackan med alla olika smörsorter som finns på nyår. Vilket alltid resulterar i hårt jävla pannknack.

Norrtäljeälgen drog för typ 1h sen. Jag hänger framför Tvn och tycker att Gordon ramsay borde få mer söndagsrepristid. Om det inte vore för att hela jag utstrålar trasighet skulle jag kunnat va rätt snygg nu. Rockar baksmällan i kort sidenrock och stickade lårhöga socks. Men som sagt, antar att svintohåret, rödsprängda ögon, utsmetat smink, halvt obefintliga ögonbryn och mitt kroppsspråk ser till att jag förblir träsktroll idag.

Om nån timme ska jag helst se mer levande än död ut. Ska nämligen synas och umgås bland folk. Pizzadate med nära och kära 16.00 i västertorp! Nik är förövrigt asbäst som styrt chirre åt mig.

Hoppas ni hade en bra afton igår. Jag lär väl dra nåt inlägg och bjuda på bilder inom snar framtid. Spank & hångel /Mordhot


RSS 2.0